Kaj so prenovljeni izdelki?

To so izdelki, ki so bili vrnjeni v roku vračila ali izdelke, ki so bili občasno uporabljeni v promocijske namene; nekateri se prodajajo z nekoliko poškodovano ali odprto originalno embalažo. Vsi izdelki so preverjeni, vključujejo uradno garancijo blagovne znamke in so v popolnem delovnem stanju. Glede na njihovo stanje so razvrščeni kot:

A + / Brezhibno

Izdelki v brezhibnem stanju, katerih originalna embalaža je bila morda odprta ali nadomeščena z drugo embalažo, ki je v zelo dobrem stanju.

A  / Kot novo

Izdelki v popolnem stanju, kot novi, njihova originalna embalaža je lahko odprta, nekoliko poškodovana ali nadomeščena z drugo embalažo.

B  / Zelo dobro

Izdelki, ki so v zelo dobrem stanju, z možnimi majhnimi estetskimi pomanjkljivostmi, delujejo brezhibno in njihova originalna embalaža je bila morda odprta ali ima kakšno poškodbo.

C  / Dobro

Izdelki so v dobrem stanju, z možnimi estetskimi pomanjkljivostmi, vendar delujejo brezhibno, njihova originalna embalaža je bila morda odprta ali je poškodovana.

D  / Pravilno

Izdelki v pravilnem stanju, imajo morebitne estetske pomanjkljivosti ali so brez dodatkov, delujejo brezhibno, njihova originalna embalaža je bila morda odprta ali je poškodovana.

132,99 
17,99 

Elektronika | Telefoni in Tablični računalniki

Pametna Ura Huawei 1,39″ AMOLED Oranžna (Prenovljeni izdelki A)

262,99 

Darila za moške

Sončna očala IG812935

13,99 

Informatika | Elektronika

Strip LKMPT03 (Prenovljeni izdelk B)

20,99 

Elektronika | Telefoni in Tablični računalniki

Filter Zasebnosti za Monitorje Kensington K58352WW (Prenovljeni izdelki A)

36,99 

Elektronika | Televizija

Nosilec za TV (Prenovljeni izdelki A)

139,99 
20,99 
37,99 
20,99 
26,99